Ő itt a drága Nejem, második éjszakáját nyomja alvás nélkül a tűzvonalban és harcol a vírus ellen.. Bentről EZT üzente nekünk otthon lévőknek.. Kérem, aki teheti támogassa munkáját egy megosztással és egy szívvel, mert..

“Sziasztok! Nejem a második éjszakát, a második 2x 12 órát tolja a tűzvonalban.
Kérhetek neki és a kollégáinak egy szívecskét!?Egyúttal szeretnék köszönetet mondaniCs. László független taxisnak, aki tegnap térítésmentesen beszállította első nap éjszakai műszakba Paulinát a Szt. László kórházba a kis felszerelésével.
Volt mit csinálni….egész éjszaka a kollégájával nem álltak meg. Holt- fáradtan jött haza, hat órát tudott aludni. Ma délután ment vissza tömeg-közlekedve, hisz a taxisoknak sincs fuvar, vagy alig.Nem lehet őket használni komoly indok nélkül- az visszaélés lenne az önzetlen segítőkészségükkel.
Szeretnénk kifejezni a köszönetet továbbá azért a sok hála és szeretett megnyilvánulásotokért, amit az első éjszaka megtapasztalt:
a sok és sokféle finom élelemért, üdítőért és frissítőért!
Ezt magánszemélyek és cégek vitték nekik! Nagyon köszönik!- nekik ez a hadtáp, az államtól nuku, amit kapnak, és kész.
Nagyon sokat jelent ez a pozitív megnyilvánulási hullám, amit az Emberektől most a kórházi Szakszemélyzet megél!Erőt adtok nekik!
Gondolj csak bele, lesz olyan kolléganő, aki már most tudja, hogy a héten még a mai éjszaka után további ! KÉT HUSZONNÉGY ! óra várja ott a kórházban- a tűzvonalban.
És hulla fáradtan nem hibázhatnak…..magyarázzam?A fáradság aláássa az immunrendszerüket, ezt ők tudják– de most csak ők vannak a bevethető szakszemélyzet! Reméljük a jövőhétre már lesz ésszerűen megszervezett váltás!
Miért?Mert félnek!
Nekik is csak egy életük van!- és nekünk is, a hazaváró családoknak.De az egészséges félelem segít abban, hogy óvatosak legyünk, hogy túléljünk.Itt, ebben a szituációban a “láthatatlan- ellenség” tényleg éles lőszert használ!
Szóval jöhetnek a szívecskék az eü.-s dolgozóknak, a szakápolóknak, a műtősöknek…az orvosoknak- akiket mindenfajta szakoktatás nélkül, egyik napról a másikra odaparancsoltak a háború kellős közepébe.A Férj, LaciPs.:Lehet tapsolni egy percet mindenkiért, akik most az első vonalban vannak az Egészségügyesek mellett, a Kereskedelmi dolgozók, a Rendőrök, a Katonák…stb- megérdemlik!
Köszönjük!!!”