Úgy még senki nem olvasott be Novák Katalin Államtitkárnak, mint ahogy Ábel Anita tette: ” Minden gyermekét egyedül nevelő nő nevében ki merem mondani, hogy…”

Ahogy a napokban megírtuk Novák Katalin államtitkár asszony csúnyán leszólta a gyermeket egyedül vállaló magyar nőket.
“Ha valaki egyedülállóként, pár nélkül azt hiszi, hogy neki joga van gyermekhez és ezt kivívja magának, megfosztja a gyermeket attól, hogy édesanyja és édesapja legyen.

Elmondta, hogy hazánkban a fiatalok egyszerűen buták ahhoz, hogy normális párt tudjanak maguknak választani.
Önmagukról sem képesek gondoskodni, nemhogy gyermekükről.
Ennek ellenére felelőtlen döntéseket hoznak a nők, olyanokat amivel szégyent hoznak a Magyarságra.”

Ábel Anita elvált, amit nem rejt véka alá, sőt Novák Katalin véleményével sem ért egyet.
A következőt nyilatkozta:
“Nem tett volna jót Lucának egy kiegyensúlyozatlan apát vagy egy boldogtalan anyát látnia maga körül.Feltenném önnek a kérdést sok magyar nő nevében. Egy szerető anya, szerető apa tehát egyedül ne vállaljon gyereket? Ne is szülessen meg az a baba, aki nem a hagyományos családmodellben él, hiszen joga van ahhoz, hogy két szülő nevelje. Néhány kérdésem lenne az államtitkár asszonyhoz:
Az állami gondozott gyermekek akkor ne is éljenek?
Inkább nőjön fel egy gyermek két bántalmazó szülővel, elhanyagolva, mint egy csonka, de szerető családban? A gyermekeknek nincs joga ahhoz, hogy mindennap meleg ételt kapjanak, és ne éhezzenek? Ezen a helyzeten miért csak a statisztika kozmetikázásával segít a kormány?”
Nem Ábel Anita nyilatkozatán kell meglepődnünk, hanem azon, hogy jelenleg Magyarországon a családügyi államtitkár egészen konkrétan megszabja, hogy mi a helyes családmodell, milyen esetekben lehet gyermeket vállalni, és úgy általában – sajnos nem találok szebb kifejezést – belepofázik az emberek magán- és családi életébe.”
Kérjük ossza meg, ha egyetért a művésznő szavaival!